⚠️ Backup mailserver

Op dit moment ondervinden we problemen met onze e-mailservice. Dit betekent dat je een melding krijgt dat je geen mail kunt verzenden of ontvangen. Gelukkig kun je dit snel en eenvoudig zelf oplossen!

Om dit op te lossen, dien je jouw server te wijzigen van skeps.email naar mail.emailhome.com. Hoe je dit precies doet, is afhankelijk van welke e-mailclient jij gebruikt (bijvoorbeeld Windows Mail, Apple Mail of Outlook). In deze artikelen wordt uitgelegd hoe je dit doet. Vervang bij deze instructies skeps.email door mail.emailhome.com.