Activeren bezoeker.app formulier

Bedankt voor je aanmelding bij bezoeker.app! Wil jij bezoeker.app gaan gebruiken, maar lukt het nog niet om je formulier te activeren? Dan helpt dit stappenplan je verder. In dit kennisbankartikel leggen we je uit hoe je het formulier kunt instellen, aanpassen en activeren zodat je klaar bent om de app in gebruik te nemen en je jouw bezoekers veilig kunt registreren.

ps. klik op de afbeeldingen om deze goed te bekijken :)

Stap 1. Inloggen dashboard bezoeker.app

Wanneer je een account hebt aangemaakt bij bezoeker.app, ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens. Ook vind je een link naar het dashboard waar je met deze gegevens kan inloggen. Vervolgens kom je in het dashboard van bezoeker.app terecht!

Om het formulier te activeren klik je eerst op “instellingen.”

Stap 2. Personaliseer jouw formulier

Als eerste vul je de bedrijfsnaam in onder “naam.” Daarbij wijzig je de status van het formulier van “inactief” naar “actief.”

Je kunt de informatie over het bedrijf onder het kopje “bedrijfsgegevens” verder invullen. Ook is er de mogelijkheid om een logo en/of huisstijl kleur toe te voegen.

Stap 3. Formulier instellingen invullen

Om het formulier verder te personaliseren ga je naar “formulier instellingen.” Je kunt hier je eigen introductietekst, bedankttekst en de niet toegestaan melding invullen.

Stap 4. Overeenkomst gebruik invullen

Om het formulier te activeren is het noodzakelijk om akkoord te gaan met de door ons opgestelde bewerkersovereenkomst en privacy policy. Bij akkoord zet je een vinkje bij “Ja, ik ga akkoord met bovenstaande gebruikersovereenkomst.”

Naast het akkoord voor de bewerkersovereenkomst en privacy policy dien je ook de voorwaarden van kosten gebruik van bezoeker.app te accepteren. Ook hier geldt, ben je akkoord zet dan een vinkje bij “Ik ga akkoord met bovenstaande kosten voor gebruik.”

Om de gegevens te bewaren klik je op “opslaan.”

Stap 5. Formulier opslaan & QR-code

Zodra je het formulier hebt opgeslagen verschijnt er onder het veld actief/inactief een URL. Dit is de URL naar je eigen registratieformulier.

Ook zal in het dashboard een QR code verschijnen. Dit kun je uitprinten en overal neerleggen/ophangen. Deze QR code verwijst naar de URL/eigen registratiepagina. Ook ontvang je een mailtje met de QR code.

Stap 6. Specifieke ruimtes toevoegen

Tijdens het personaliseren van het formulier kun je ook specifieke ruimtes toevoegen (zoals terras, vergaderruimte of binnen). Hierdoor wordt het overzichtelijk. Door de optie “bewerken” te kiezen kun je wijzigen aanbrengen. De knop “toevoegen plaats” geeft je de mogelijkheid om een nieuwe plaats toe te voegen.

Via dit stappenplan kun je een eigen formulier registreren. heb je toch nog vragen, kun je bellen naar 0513 792 001 of een mailtje sturen naar team@bezoeker.app!