Hoe moet ik een bug melden?

Een bug/fout gezien in je app of website? Dat is erg vervelend. Uiteraard willen onze developers deze zo snel mogelijk voor je oplossen. Om dit voor elkaar te krijgen stellen we voor het melden van bugs een aantal richtlijnen.

Bij het vermelden van een bug altijd onderstaande gegevens melden:

• Duidelijke omschrijving van de bug of issue;
    • De genomen stappen waarna de bug of issue zich voordoet
    • Het verwachte resultaat
    • Het daadwerkelijke resultaat
    • Gevolg en omvang van het incident
    • URL waarop de bug-/of issue zich voordoet.
    • Direct relevante informatie, zoals: machinenummer, reseller, omgeving, product.
  • Apparaat gegevens:
    • Type van apparaat waarop de bug aan orde is.
    • Versie van besturingssystseem en internetbrowser.
  • Screenshot of video van de situatie. Als het kan van frontend en backend.

⚠️Let op! Onvolledige meldingen worden niet in behandeling genomen.