Hoe moet ik een bug melden?

Een bug/fout gezien in je app of website? Dat is erg vervelend. Uiteraard willen onze developers deze zo snel mogelijk voor je oplossen. Om dit voor elkaar te krijgen stellen we voor het melden van bugs een aantal richtlijnen.

Bij het vermelden van een bug altijd onderstaande gegevens melden:

• Naam van het probleem
  • Omschrijving van de bug
    • De genomen stappen toen je de bug tegenkwam (inclusief URL indien mogelijk).
    • Het verwachte resultaat
    • Het daadwerkelijke resultaat
  • Apparaatgegevens:
    • Type van apparaat waarop de bug aan orde is
    • Versie van besturingssystseem en internetbrowser
  • Indien mogelijk: een screenshot van de situatie

Voorbeeld:

Naam van het probleem:

Verkeerde link in Instagram button

Omschrijving van de bug:

Op https://www.skeps.nl: Toen ik onderaan de homepagina (footer) op de Instagram button klikte kwam ik uit op het Facebook adres. Ik had een Instragram URL verwacht.

Apparaatgegevens:

iPhone X met iOS 11.2, vanuit Safari