E-mail wachtwoord wijzigen

Je e-mailwachtwoord wijzigen? Je kan het wachtwoord gemakkelijk wijzigen via de webmail op https://skeps.email. Je doet dit als volgt:

1. Login op de webmail met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik op instellingen boven in de menubalk en klik hierna op wachtwoord.
  3. Voer eerst het oude wachtwoord in en daarna twee keer het nieuwe.
  4. Druk vervolgens op opslaan om het nieuw wachtwoord definitive te maken.

Let op! Zorg ervoor dat je nieuwe wachtwoord altijd bestaat uit:

• Cijfers, letters én leestekens
  • Minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer
  • Minimaal 8 en maximaal 20 karakters

Ben je je wachtwoord vergeten? Neem dan contact met ons op!