E-mail instellen op iPhone of iPad

Heb jij een IOS apparaat (zoals een iPhone of een iPad) en wil je jouw e-mail op dit apparaat gebruiken? Dan dien je eerst je e-mailadres op de juiste manier in te stellen. Hieronder leggen wij uit hoe je dit doet. Volg dit stappenplan en binnen 5 minuten kan jij altijd en je mail gebruiken op jouw IOS apparaat!

1. Ga naar "Instellingen"

2. Scroll naar beneden en kies voor "Mail"

3. Klik vervolgens bovenaan op "Accounts"

4. Wil je een nieuw account toevoegen? Kies "Nieuwe account"

Als je alleen wijzigen aan wilt brengen in je huidige account, klik dan het huidige account aan en ga in dit stappenplan door naar stap 13.

5. Klik vervolgens onderaan op "Anders"

6. Kies voor "Voeg mailaccount toe"

7. Vul in welke naam jij deze mail wilt geven

8. Vul vervolgens jouw mailadres & wachtwoord in. (Bij "Beschrijving" kun je invullen welke naam je de mailbox wilt geven in jouw mail. Dit is optioneel. Apple vult automatisch een naam voor je in.)

9. Klik op "Volgende" en controleer op deze pagina of 'IMAP' blauwgekleurd is.

10. Vul bij â€śServer inkomende post”  de hostnaam
 'skeps.email' in en voer opnieuw jouw mailadres en wachtwoord in.

11. Doe hetzelfde voor â€śServer uitgaande post” als wat je bij stap 10 gedaan hebt, klik rechtsboven op â€śVolgende”

12. Zorg dat â€śMail” op groen staat en kies voor "Bewaar"

Dit is het einde van het stappenplan voor het instellen van jouw mail als je het nieuwe mailaccount hebt toegevoegd. De volgende twee stappen zijn enkel relevant wanneer je jouw mail al had ingesteld en alleen wil wijzigen.

13. Klik op het desbetreffende mailaccount

14. Wijzig de gebruikersnaam, het wachtwoord en de server van de oude gegevens naar de nieuwe gegevens. Kies vervolgens voor "Gereed"
Gelukt? Mooi zo! Vanaf nu kun je altijd en overal jouw e-mail bekijken en versturen vanaf jouw IOS apparaat.