Kalender instellen in Outlook voor Windows

Wil je een agenda gebruiken voor jouw e-mailadres? Hieronder leggen we uit hoe je deze kalender instelt in Outlook voor Windows.

1. Download en installeer de extensie

Om je agenda in te stellen in Outlook, dien je een plugin te installeren, deze kun je hier downloaden.

*Let op! Deze plugin is niet door ons ontwikkeld. Dit betekent ook dat wij hier geen technische ondersteuning op kunnen bieden.

2. Open Outlook en klik op de 'CalDAV Synchronizer' die je in het menu ziet en klik vervolgens op 'Synchronization Profiles'

3. Kies voor 'Add multiple profiles' linksboven (het icoon van het plusje met de drie schermen)

4. Kies daarna voor 'Generic CalDav/CardDav' en bevestig door op 'ok' te klikken

5. Je kunt nu jouw gegevens invullen

DAV URL: skeps.email
Username: Het mailaders waarvoor je de kalender wilt instellen
Password: Het wachtwoord dat bij dit e-mailadres hoort
Email address: Vul hier nogmaals het e-mailadres in waarvoor je de kalender wilt instellen.

Klik hierna op de knop 'Discover resources and assign to Outlook folders'. Je ziet het volgende scherm verschijnen. Kies in dit geval voor het tabblad 'Calendars' bovenin het scherm.

6. Klik op ... (aan het eind van de regel) en selecteer de juiste map. (kalender of agenda). Klik op 'ok'.

Nu staat de agenda ingesteld in Outlook. Iedere 30 minuten wordt de agenda gesynchroniseerd.