E-mail via Microsoft 365

Instructies voor het Opzetten van je E-mail

Het instellen van je e-mail in Microsoft 365 is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De meeste e-mailprogramma's zijn al voorbereid om naadloos samen te werken met Microsoft 365. Hierdoor kun je binnen enkele minuten aan de slag met je nieuwe e-mailomgeving. Volg de onderstaande stappen om snel en gemakkelijk je e-mail in te stellen en optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten die Microsoft 365 biedt.

Stap 1: Inloggen

Begin met inloggen op outlook.com met je nieuwe inloggegevens. Bij de eerste keer inloggen wordt je gevraagd een nieuw wachtwoord aan te maken. Kies een sterk wachtwoord en sla dit op in je wachtwoordmanager.

Stap 2: E-mailprogramma instellen

Naast webmail je e-mail ontvangen via je favoriete e-mailprogramma, zoals Outlook, Apple Mail op macOS of iOS? Deze programma's zijn al ingesteld om gemakkelijk verbinding te maken met Microsoft 365.

Extra instructies voor instellen in je favoriete e-mailprogramma:

Outlook op desktop en mobiel

Apple Mail (iOS)

Android e-mail

Stap 3: Ontvangst Nieuwe E-mails

Zodra alles is ingesteld, schakelen we over naar het ontvangen van nieuwe e-mails in de Microsoft 365-omgeving. Dit vereist een DNS-aanpassing in de domeinnaam.

  • Als wij jullie domeinnaam beheren, regelen wij dit voor jullie.
  • Beheren wij jullie domeinnaam niet, dan voorzien we jullie van de nodige instructies om dit zelf te laten aanpassen.

Optioneel: Stap 4 Migratieproces

Indien je voor migratieproces van oude e-mails naar de nieuwe omgeving zorgt ervoor dat geen enkele e-mail mist tijdens de overgang. Dit proces kan gestart worden zodra je de nieuwe accounts hebt toegevoegd.

Vragen of Hulp Nodig?

We staan klaar om je door dit proces te begeleiden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor ondersteuning.